Zaregistrujte se a získejte garanci nejnižší ceny!

Otočná základna do auta BASE NEXT

Tato unikátní základna nabízí 4 možnosti využití pro první 4 roky života vašeho potomka. Díky ní můžete ve vozidle využít autosedačky Pipa Next, Arra Next, Todl Next a také korbičku Cari Next. U autosedaček využijete usnadnění usazování dítěte díky možnosti natočení do dveří.

PIPA NEXT

Sedačku můžete připoutat pásem vozidla, nebo pomocí základny Nuna Pipa Next base s automaticky výklopnými prvky boční ochrany a nově můžete využít i unikátní základnu Nuna Base Next s otočným mechanismem a možností nasazení pokračovací autosedačky.
ARRA NEXT
Tato autosedačka umožňuje polohování zádové opěrky jak na kočárku, tak během cestování ve vozidle. Takových autosedaček je na trhu jen několik. Arra Next s hmotností pouhých 3,6 kg je z nich ale zdaleka nejlehčí! 
TODL NEXT
Luxusní autosedačka kompatibilní se základnou Base Next ctí klasické hodnoty značky Nuna - nekompromisní bezpečí, prémiové provedení s přírodními materiály, skvělou funkčnost a ovladatelnost. Díky její otočné funkci pro vás navíc bude usazování potomka hračkou.
CARI NEXT
Korba i autosedačka zároveň. Přesně tím je Cari Next, díky které odpadá základní problém, již nemusíte brát na výlet korbu a autosedačku, stačí jen tato zdařilá kombinace. Neuvěřitelně nízká hmotnost vám usnadní každodenní cestování s novým členem vaší rodiny.